Елин Топузаков дебютира с победа начело на “Левски”. “Сините” спечелиха с 2:0 срещу “Ботев” (Пд) на “Герена” в мач №5 между двата тима през сезона.

“Спечелихме най-вече с агресията и с желанието. Първите 20 минути бяха най-важни, за да поставим “Ботев” под напрежение. С преса успяхме да го направим. Поддържахме добро темпо през всичките 90 минути. Бяхме доста агресивни, не позволихме на съперника да разгърнат силата си. Знаете, че съперникът играе толкова, колкото му позволиш. Те имат добри разиграващи играчи, прекъснахме това нещо навреме. В единоборствата надделяхме най-вече и това ни помогна да спечелим мача. Доволен съм от всички момчета, които взеха участие вм мача. За мен всички са еднакви. Няма значение дали са чужденци или юноши. Ще наблягам най-вече на тактическата дисциплина оттук-нататък. Всеки трябва да си защитава мястото на терена, подчерта дебютантът.

- В емоционален план мачът беше специален за мен. Имаше голяма доза респект от мен към Мъри Стоилов. Все пак заедно постигнахме част от най-големите успехи в историята на “Левски”. Няма обаче място за притеснение. Трябва да съм смел, когато взимам решенията си.”

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ