Нападателят на Локомотив (Пловдив) Спас Делев изигра първия си мач след шестмесечна пауза. Бившият футболист на ЦСКА бе титуляр при победата с 2:1 над Локомотив (София) в първата среща от 1/4-финалите за Купата на България.

"Чувствам се добре в първия си мач след отсъствието. Надявам се да се представям все по-добре. Страхотната публика ни помогна да победим. надявам се и занапред така да продължат. Чувствам се страхотно в Локомотив (Пловдив), хората ме приемат много добре. Знаете добре, че не играх шест месеца, което за мен е голяма загуба, но се вярвам, че ще показвам само добри игри. Искам да опровергая тези, които са негативно настроени срещу мен. Да видят, че още мога да играя футбол", коментира Спас Делев.

"Благодаря на отбора, че ми гласува доверие. Всички трябва да бъдем едно цяло, за да продължаваме напред. Имахме възможности за отбелязване на трети гол, но се надявам, че в другия мач в София ще вкараме поне един гол. А и не само да отбележим, а и да победим, за да продължим в следващия кръг", добави Делев пред колегите от Диема.


Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015