Вкаралият победното попадение за Левски при успеха с 2:1 срещу АИК Гара Дембеле заяви, че се надява да продължи да бележи.

"Много искам да играя срещу ПСЖ в групите", пожела си френският нападател.

"Не мисля, че съм най-добрият в Левски. Дадох максимума от себе си днес. Доволен съм от представянето си срещу АИК. Много голове изпуснах, но най-важното е, че се класирахме. Вкарах гол, но най-важното е, че сме в групите. Ако не бях отбелязал решителното попадение, всички щяха да кажат Дембеле изпусна десет гола", заяви Гара.

"Надявам се да ставам по-добър. Трябва да се работи. Не трябва да оставаш върху това ниво, на което си в момента. Мисля, че ще мога да се представя и по-добре от това, което правя сега. Надявам се да продължа да бележа", продължи Дембеле.

"Този ден е най-щастливият ми, откакто съм в България. Ще участвам в групите на УЕФА, а това е много важно за един футболист, по-важно е от местното първенство. Имам шанс да съм с добри съотборници, треньори и шефове. Левски е едно голямо семейство. Така ще стигнем далеч. Искам да благодаря на многобройните фенове", каза още нападателят на Левски. /БЛИЦ