В "Левски" се чудят какво да правят с Гара Дембеле. Французинът изигра три слаби мача от началото на пролетния дял, вкара само един гол - при победата с 2:0 срещу Локо (Сф). На мача с Черноморец вбеси всички, Гонзо и Ясен му скочиха за слабата игра.

На "Герена" се чудят защо Дембеле не е същият, както през есента. В момента се обсъжда авангардната идея да охлабят малко режима, че и дори да го пуснат сам по дискотеките. Гара ходи навсякъде с охрана. Гардовете следят да не направи някой зулум, понеже виси с условна присъда за шофирането пиян с фалшива книжка.

Предполага се, че ако отиде на нощно заведение, Дембеле ще влезе в час и ще почне пак да бележи, пише "7 дни спорт". През есента французинът пируваше в Студентски град, ама вкарваше и голове. Сега се е кротнал, но не наказва съперниците. И да отиде някъде на нощен клуб, охраната пак му виси на главата.

Тези дни ще има пореден сериозен разговор с Дембеле, за да се разбере къде му е проблемът. Интересното е, че в подготовката французинът се хвърляше здраво и играта му вървеше. Самият той е казал в съблекалнята, че не получава достатъчно топки и оттам идва ниската му резултатност. /БЛИЦ