Локомотив 2012 (Мездра) се събира за първо занимание на 20 януари в 11 ч. Подготовката на тима, заемащ 2-ото място в Северозападната "В" група, ще премине на стадиона в града. Заниманията на футболистите ще са едноразови. На играчите предстоят и медицински прегледи в мездренската болница.

„Засега единственият напускащ отбора е Цветомир Валериев. Завръща се пък Николай Цветков-Демона, който за последно игра в Швейцария. Ще има и доста момчета на проби. Очаквам за първото занимание минимум 20 играчи”, заяви за „Конкурент” треньорът на „железничарите” Иван Редовски. Той ще работи в екип с Емилиян Петров и Валентин Пешунов.

След тежка контузия в коляното в Локо (Мз) се завръща Владимир Найденов. Треньорският щаб ще разчита и на други юноши – вратаря Ивайло Сайков, братята Брайан и Валдемар Стоянови, Борис Тончев, Кристиян Кътов и Краси Симеонов.

„Засега сигурна е една контрола – с Монтана на 21 февруари. В зависимост от метеорологичните условия, ще решим кой ще е домакин на приятелската среща”, каза още Редовски.

"Радвам се, че отново съм сред приятели. Ще дам най-доброто от себе си за Локомотив (Мездра). Целта е да се класираме в "Б" група", сподели Демона пред БЛИЦ.