Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов включи 19 футболисти в групата за мача със Славия от 9 кръг на “А” група в събота. В нея е Костадин Стоянов, който след контролата на националния отбор с Украйна уведоми Михаил Мадански, че не се чувства добре психически и е по-добре да напусне лагена на тима. Така защитникът пропусна мача с Уелс.
 
Стоянов казал на Мадански, че е в депресия, но вчера тренира наравно със съотборниците си от ЦСКА и е уверил треньорския щаб на “армейците”, че вече се чувстват добре и може да играе срещу Славия.
 
Извън групата на 31-кратните шампиони останаха младите таланти Саши Живец и Антон Карачанаков, както и контузените Мартин Дечев и Денис Халилович. Сред избраниците за предстоящата среща не попадна и Иван Бандаловски. Той би могъл да играе срещу “белите”, но Радуканов е предпочел да не рискува и да го запази за гостуването на Черно море.
 
ГРУПАТА НА ЦСКА
Вратари: Райс МБОЛИ, Иван КАРАДЖОВ
Защитници: Павел ВИДАНОВ, Костадин СТОЯНОВ, Пламен КРАЧУНОВ, АДЕМАР Жуниор, Румен ТРИФОНОВ, Ангел ГРЪНЧАРОВ
Халфове и нападатели: Тодор ЯНЧЕВ, Борис ГАЛЧЕВ, Петър СТОЯНОВ, Янис ЗИКУ, Грегъри НЕЛСЪН, Спас ДЕЛЕВ, Александър ЯКИМОВ, Станко ЙОВЧЕВ, Станислав КОСТОВ, Жуниор МОРАЕС, Мишел ПЛАТИНИ