ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Красимир Балъков е изпаднал в депресия, след като от лятото е без работа, а за капак и нещата в личния му живот не вървят. Гениалният халф от 90-те години, спечелил бронзов медал от световното първенство в Щатите, бе за последно треньор на Кайзерслаутерн. След като обаче не успя да спаси “лаутерите” и те изпаднаха от Бундеслигата, Балъков се озова на улицата.
 
От лятото до момента 46-годишният българин прави неистови опити да се уреди с нов клуб, но засега опитите му удрят на камък. Краси се е бил предложил на близо 10 отбора, но отникъде не му е изскочил късметът.
Приближени до Балъков разкриха, че той си е наел психолог в Германия, където живее.
 
“Краси е напълно отчаян, но рано или късно нещата при него пак ще се подредят. Той не може без футбол и му е криво, че е извън играта. На всичко отгоре отношенията му с Кати Фогел отново са крайно обтегнати и нищо чудно да се стигне до раздяла. Знаете, че заради нея той се разведе с първата си жена – Татяна, от която има две деца. Двамата с Кати бяха разделени за кратко, после се събраха, но сега пак имат проблеми”, издават достоверни източници.
 
БЛИЦ припомня, че за разлика от терена на Балъков изобщо не му върви на треньорската скамейка. В 80% от случаите, когато е бил наставник, българинът се е провалял.