Задава се един от най-интригуващите спортни уикенди в България през годината. В 14:30 ч в събота по ТВ7 започва студиото преди голямото дерби между Лудогорец и "Левски". Във фокуса преди срещата попадат голмайсторът на шампионите Роман Безяк и младата надежда на „сините“ Борислав Цонев.

21-ият кръг в „А“ група стартира в 13 часа по News7 с двубоя Славия - Литекс. В ефира на същия канал от 17:15 започва и важният сблъсък за място в топ7 между Берое и Локомотив (Сф).

Голямото дерби в неделния ден е с адрес Пловдив и противопоставя двата най-обичани отбора от града под тепетата – Локомотив и Ботев. Студиото преди срещата стартира в 13:45 по ТВ7.

Футболният уикенд приключва на стадион „Българска армия“, който приема домакинството на ЦСКА срещу Пирин (Гоце Делчев) от 15:45 ч по News7.

Неделният ден е запазен за дербита и по още една причина – големият мач в българския баскетбол между "Левски" и Лукойл Академик. Срещата е от 18 ч и ще бъде излъчена пряко по News7. Обобщение на целия кръг във футболното и баскетболното първенство, както и репортаж за посещението на Христо Стоичков на кино фестивала в Милано през погледа на Илиян Енев и Явор Василев гледайте в обзорното предаване Спорт7 от 22:05 ч.