Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не остана особено доволен от контролата с полски Термалика. Освен, че тимът му загуби с 0:1, играчите на разградския тим трябваше да изтърпят и редица груби влизания

"Допуснахме гол от статично положение, имахме ситуации, в които да реализираме... Не се получи, но няма значение. Важна е играта. На моменти се доближаваме до това, което искаме. Затова съм доволен от мача.

В крайна сметка загубихме, отчитаме го. Ще анализираме това нещо. Важното е, че водещите футболисти имат хъса и искат да играят. Видяхте и какво се получи след тези твърди влизания. Не е хубаво да се случват такива сблъсъци по време на контролни мачове. Това са професионалисти и това им е професията. Трябва да се пазят по някакъв начин. Не бива така да се получава.

Имаме още мачове, вече е време да играят повече като игрови минути. НА този етап от подготовката играчите се справят добре. Имаме още малко време, очаквам формата да се подобри още. Някъде около първия официален мач ще бъдем доста добре подготвени“, коментира още Дерменджиев пред Диема Спорт.



Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига