Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори след успеха на неговия тим с 2:0 като гост над Черно море. С трите точки разградчани ще зимуват на върха в „А” група. Специалистът коментира смяната на младия Венцислав Керчев още в 12-ата минута с Георги Терзиев.

“За смяната на Венцислав Керчев – играта срещу Черно море е малко по-различна, нападателите, които играят срещу нас са по-борбени. Георги Терзиев е друго качество, не искам да спекулирам. Това наложи смяната“, коментира Дерменджиев.

„Моментът, в който се върнах, беше труден, но виждате резултата и аз съм доволен от това, което направи отбора. Труден мач, срещу труден съперник. В крайна сметка ние победихме и това е удоволствието, защото тимът ще зимува на първо място“, сподели още треньорът на Лудогорец.

„Владо Стоянов е водеща фигура, той трябва да бъде вратар на този век на България. Той е футболист от много високо качество, футболистите му вярват и умее да командва много добре защитата.“

„Принципно, искам да задържа този отбор. Ако има добра оферта, някой може да си тръгне. Имаме наблюдения около един или двама футболисти. В зимната пауза е малко по-трудно привличането на футболист, който да е по-високо качество. Разговаряли сме с Александър Александров и Михаил Александров за подновяване на договори им, но ако има оферта, която да удовлетвори собствениците, ще се разделим.“, завършиДерменджиев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016