Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че готви неговия отбор за целия пролетен полусезон, а не само за мача с Левски. Специалистът призна, че "орлите" все още търсят защитник, но на този етап не са се спрели на конкретен играч.

"Готвим се за целия пролетен дял от шампионата, не само за първия мач с Левски. Отборът не е готов още, има върху какво да работим и ще продължаваме да го правим", заяви Дерменджиев при завръщането на Лудогорец в България.

"Вярно е, че търсим защитник, но не и на пожар. Оглеждаме много внимателно играчите. Ако наистина харесаме някого и той има желание да дойде при нас, ще го вземем".

Относно вчерашната контрола с БАТЕ (Борисов), спечелена от разградчани с класически резултата от разградчани той заяви: Добра контрола срещу един качествен съперник. Един от малките отбори, които  имат постоянно присъствие в Шампионска лига, 5 години поред са участници. За мен са били един отбор, на когото съм следил историята и съм запознат с тяхното развитие. Като игра много добър мач, вярно, те са в по-ранен етап на подготовка“, сподели Георги Дерменджиев.