Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви цел пред отбора си след Нова година - спечелване на шампионата и влизане в групова фаза на евротурнир.
 
Завърналият се начело на разградчани заяви в интервю пред "Гонг", че е виждал къде греши предшественикът му Бруно Рибейро и затова бързо е успях да стабилизира отбора.
 
"Мисля, че Лудогорец ще бъде първи тази година. Ще направим всичко възможно да участваме в Шампионска лига. Не съм гледал всички мачове на Лудогорец, когато не бях треньор, но виждах затруднението в отбора какво е. Имах притеснение, че ще се създадат проблеми, щом се избягва стила на игра.
 
Изключително важно е Лудогорец да влезе в групи това лято. Казвам го с най-голямата отговорност и върху себе си и върху отбора. Оптимист съм. Трябва да се гледат малките отбори, които имат тези успехи. Един отбор като БАТЕ Борисов трябва много добре и внимателно да се анализира. За Лудогорец ще е изключително важно да бъде в груповата фаза.
 
За мен радващото в момента е, че се възвърна самочувствието и стила на отбора. Играта се подобри, но има още какво да се прави. Трудна пролет ще бъде, но ще успеем. Няма ги много хора, има много нови. Ще направим всичко възможно отборът да заиграе както са свикнали всички. Футболистите трябва да разберат къде се намират. Искам да си запазим отбора. Ако можем да вземем един човек и лятото още един. Трябва да работим както психологически, така и тактически с футболистите“, допълни Дерменджиев. 

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016