Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази задоволство от показаното от футболистите му при победата с 4:1 над Литекс в 9-ия кръг на "А" група.

"Успехът е добър, не е изключителен, защото на нас това ни е целта - да побеждаваме. Стана добър мач. По-важното е, че момчетата успяха да се мотивират много добре след мача с Ливърпул, който загубихме злополучно", каза Дерменджиев.

„Днес ми харесаха, защото имахме доста говорене за концентрацията и мотивацията. Пропуснахме още много ситуации. На разбора казах на момчетата да излизат на терена и да се забавляват", добави спецът.
"Всеки гол би притеснил всеки треньор. Победихме с убедителното 4:1, малко подценихме ситуацията и допуснахме гол накрая“, продължи треньорът на шампионите.

„Тези, които не взимат редовно участие в мачовете, те ще играят с "Ботев" (Враца) за Купата на България. Мачовете си следват един след друг, не можем да ги прескачаме. Толкова са нагъсто, че някъде в рамките на 3-4 дни трябва да се пренастройваме. Пътуванията са ни много дълги. След Враца, като отидем в София, няма да се прибираме след това в Разград, момчетата са много ощетени заради това, както и техните семейства“, завърши Дерменджиев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

--------------------

ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧA:

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45

* Заб.: Цената на пакетния билет е с 5 процента отстъпка. Например, ако желаете да гледате трите домакинства от Сектор "А", трябва да извадите 256,50 лева (отстъпката е 13,50 лева).

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа