Треньорът на Левски Георги Дерменджиев призна, че е имал сериозни разговори с Нуно Рейш и Живко Миланов след мача с Лудогорец. Първият ритна флагчето на корнера при смяната си, докато опитният десен бек си позволи да говори повече отколкото е необходимо пред медиите след мача. 

"Пред всички говорих с Нуно Рейш за смяната. Ако беше реакция от смянята, щеше да му замине заплатата и всичко. Той каза, че е реагирал така, защото не е доволен от своето представяне. Говорих и с Живко, защото не трябва да говори така. Не може играч като него да иска да изглежда по някакъв начин в нечий очи. Говоря с играчите като равен с равен. Футболистите трябва да мислят за играта вече. Не трябва след един мач да сме на друг полюс, отборът трябва да се капсулова. И аз исках да се случа нещата по друг начин, но има реалности, с които трябва да се съобразяваме. Има неща напред във времето, не може да прескочим: "Хоп, всичко е готово". Има неща в перспектива", каза Дерменджиев.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Валери Божинов е на път да се оправи, може да влезе в сметките за мача с Верея. Имах възможността, макар и на видео, да наблюдавам Седрик Унтонджи. Мисля, че има данни да играе в Левски. Физически е готов, тестван е, но е необходима макар и кратка адаптация. 

Направихме много грешки и с това помогнахме на Лудогорец. Много коментираме мача, защото очакванията бяха много големи, но аз казах в началото, че има реалности. Направихме задълбочен анализ, правим за всеки мач такъв, искам отборът да се подобрява дори със загубите. Такава загуба трябва да ни подобри, казах го и на футболистите. Има разлика между нас и Лудогорец, всички го виждат. Не е толкова голяма тя според мен. Играчите не показаха максималните си възможности заради психолическия натиск, който беше върху тях", продължи треньорът на Левски.

Верея е непредсказуем отбор, с нови футболисти, които непрекъснато идват. Готови сме за този мач. Имам готов човек за заместник на Тиам, имаме план как да компенсираме отсъствието му. 

На тримата, на които изтичат договорите, ще има разговори с тях. Тяхното оставане зависи от много работи. С новото ръководство имаме постоянно разговори, имаме политика, която ще направим всичко, за да я спазваме. Клубът има много точно и ясна политика, казано е и от ръководството - оздравяване на клуба, има бюджет, с който трябва да се съобразил и съответно да направим отбора конкурентно способен", завърши Дерменджиев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019