Треньорът на българския национален отбор по футбол Георги Дерменджиев даде онлайн пресконференция пред последния мач на националите в Група 4 в Дивизия Б от Лигата на нациите срещу Република Ирландия (утре от 21:45 часа българско време в Дъблин).

Наставникът на нашите призова играчите да се възползват максимално от дадения им шанс и да оправдаят доверието.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Около 10 футболисти отсъстват заради проблеми, а част от тях заради коронавируса. Искам отборът да изиграе един добър мач, а резултатът е непредвидим", заяви на своята онлайн пресконференция в Дъблин Георги Дерменджиев.

„Тези играчи, които бъдат на терена, трябва да осъзнаят, че им се дава шанс да играят за България и нека покажат, че доверието към тях има покритие. Винаги съм казвал, че вярвам в момчетата. В такава негативна серия се иска голям професионализъм. Трябва да бъдем много коректни към тях, защото виждате колко е динамична обстановката. Някои бяха болни и не са тренирали дълго време, което ги вади от кондиция. Трябва да гледаме реално обстановката каква е", завърши селекционерът на България.

Припомняме, че България се нуждае от задължителна победа утре, за да остане в по-елитната Лига Б и за следващото издание на Лигата на нациите.

Нашата група в Лигата на нациите