Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори преди гостуването в Благоевград на местния Пирин и посочи, че домакините в съботната среща могат да победят всеки отбор в „А” група. Двубоят е от 16:30 часа.

„Това е един почти друг отбор на Пирин с друг треньор, така че този отбор на Пирин в момента е много силен и може да бие всеки отбор”, каза Дерменджиев пред сайта на клуба.

„Наджи Шенсой е един треньор, който много добре си мотивира отбора и за всеки отбор определя различна тактика, така че аз очаквам срещу нашия отбор да има по-специална тактическа подготовка.”

Въпреки че Лудогорец вече има аванс от 10 точки на върха след 23-ия кръг, в който преследвачите му не успяха да постигнат победи, Дерменджиев казва, че не е спокоен.

„Няма как да бъдем по-спокойни, защото футболът си е футбол и всеки мач за нас е изключително ценен и ние нямаме право да губим точки.”

„80% от отборите направиха много добра подготовка. Някои се подсилиха и с футболисти. В последния кръг виждате, че Славия победи Ботев, а с 10 човека Черно море направи равен в Стара Загора, Монтана направи хикс на „Герена”. Това говори за една равностойност.”

Мача на стадион „Христо Ботев” за натрупани картони пропуска атакуващият халф на Лудогорец Вандерсон.

„Вандер наистина в момента е в много добра форма и ще липсва на отбора.”        

Наставникът на разградчани е доволен от първите три мача на своя отбор през пролетта.

„Аз съм изключително доволен от мачовете, които се играха. Винаги съм казвал, че в Лудогорец са събрани футболисти с максимум висока класа.”

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!