Георги Дерменджиев даде интервю при пристигането на Лудогорец от подготовка в Турция.

"Измина лагер, който бе в ранен етап. Направихме това, което беше планувано. Изиграхме две контроли, от които съм много доволен. Виждат се слабостите за момента и това, което трябва да се коригира.

Дерменджиев коментира думите на Светослав Дяков, който каза, че положението в Лудогорец е толкова спокойно, че чак е плащещо: "Аз само мога да бъда доволен и да се радвам на такива думи. Условията бяха много добри, комфорта, който се предостави на футболистите - те го заслужават. Щом са доволни значи и обратната връзка е добра.

За националния отбор Дерменджиев отговори: "Много се коментира това нещо. Националният отбор е над всичко, но става въпрос и за програма на един отбор, който се готви. Тази контрола е извън датите и не е странно, ако не пуснем никого. Може да го има като коментар, но като критика - едва ли. Искат шест човека, искат още един - Моци. Разговарях с Ивайло и се разбрахме с него, ще направим определена договорка. Ще има компромиси и от двете страни. Ще има наши състезатели за мача с Румъния. Най-вероятно ще са половината."

"Убеден съм, че тези четири месеца ще бъдат изключително трудни за управление и го казвам под формата на това, че ще бъде много сложно. Лудогорец се класира за Шампионска лига и към играчите има голямо внимание от страна на мениджъри и отбори, което ги разсейва. Преминаването само в българския шампионат смятам, че ще покажат това, което показаха в Шампионската лига.

Лудогорец ще бъдат на лагер в Испания от 24 януари до 8 февруари.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка