Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира първата част от зимната подготовка на тима. Пред "Дарик" специалистът обяви, че е доволен от подготовката, но има какво още да се желае от тима му.
 
Дерменджиев не се съгласи с твърденията, че готви тима си с мисъл за дербито с "Левски" и каза, че три точки могат да бъдат спечелени или загубени във всеки мач.
 
"Подготовката е насочена за много дълъг период – не само полусезона, който предстои, а искам да отидем и по-нататък. Отборът трябва да бъде подготвен за трудния полусезон и да има основа за лятото, когато ще започнат евротурнирите – Лига Европа или Шампионска лига. 
 
Ние като треньори си правим анализ на всеки период. Мисля, че при нас нещата се получиха добре. Функционалното състояние на футболистите се подобрява. Свършихме това, което трябва. Има какво да се желае от контролите, но отборът има да свърши много работа. Виктория Пилзен беше добра контрола срещу силен противник. Срещу добрите отбори може да се направи анализ и реално да се оцени дали отбора прави това, което се изисква от него. В определен процент се получиха нещата, които искаме. Опитвам се да дам еднакво игрово време на всички. Травми се случват, много е неприятно когато се получават по време на подготвителен период. Терзиев тренира, травмата на Сисиньо вероятно ще се окаже по-сериозна", заяви Дерменджиев.
 
Треньорът на Лудогорец коментира и евентуалното ново попълнение на тима.
 
"Не искаме на 100% да вземем играч. Търсим, но ще вземем когато аз бъда удовлетворен. Няма нещо, което да е близо до финализиране", заяви Дерменджиев.

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg