Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от спечелените три точки срещу Славия. Шампионите стигнаха до класически успех с 3:0 и завършиха редовния сезон на първо място с 47 точки.

"За нас този мач беше много важен, но много трудно го изиграхме. Но в крайна сметка го спечелихме. Вкарахме гол, имахме няколко ситуации, които не влязоха. Сами се затруднихме, но важното е, че спечелихме три точки, които затвърждават позициите", каза Дерменджиев.

"Направихме много пропуски, но се надяваме занапред да ги елиминираме и да вкарваме голове, за да играем по-спокойно. Мисиджан се включи силно, но и всички останали го направиха. Но има още функционално какво да работи още. Той обаче винаги може да направи пакост на противника и видяхте, че го стори и сега", продължи спецът.

"Направихме промени, които са продиктувани и от мача с Литекс за Купата. Трябва да победим този съперник в сряда, сега исках да освежа атаката просто. Ние още от началото започнахме с много трудна програма, но няма значение за нас това. Сега играем с Литекс, после с който влезе в шестицата, след което с ЦСКА. Лудогорец ще бъде по-различен в плейофите", завърши Дерменджиев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015