Лудогорец направи равенство 0:0 срещу Пирин (Благоевград) в мач от 15 кръг на "А" група. Начело на тима от Разград отново се завърна Георги Дерменджиев, който замени Едуард Ераносян.

"Изиграхме много добър мач. Първото полувреме бяхме сковани на базата на тази сигурност, която момчетата са загубили. След това видяхте, две греди... През втората част момчетата играха по-разкрепостено, мисля, че си зазвръщат стила, което ме задоволява. Знам, че точките са важни, но първенството е много дълго. Ние всеки мач се стремим към победа. Казвал съм много пъти, че играем за резултат. Да, и днес играхме за резултат, но останах доволен и от играта", заяви Дерменджиев пред телевизия Диема.

"Изключително много съм доволен от този формат на "А" група. Мисля, че ще вдигне нивото на футбола ни. Това е начинът, всяка събота да играеш мач срещу стойностен отбор. Всеки може да победи другия. Футболистите трябва да свикнат с това нещо", допълни специалистът.

"Аз съм в тима отново само от един ден. Всеки е свършил по нещо. Важното е как ще завършим май месец, а не къде сме сега. Аз добре познавам отбора. В много добри и приятелски отношения съм с всички. Доволен съм, че хората ме подкрепят. Това е град и публика, която уважава отбора и иска да печели. Наранени са малко, че Лудогорец не е първи и отпадна от Шампионската лига, но подкрепят отбора си до край. Доволен съм, защото са търпеливи", завърши Дерменджиев./БЛИЦ

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016