„Чакам Христо Стоичков да се обади и да ме покани за бенефиса си през май месец“, къде на шега къде сериозно сподели пред Кирил Евтимов легендарният френски бранител Марсел Десаи.

Именно той беше фотографът на добилата популярност снимка на бургазлията и капитана на Челси Джон Тери, на която се вижда подписа на защитника на лондончани за премиера Бойко Борисов. В разговора между Кирил и Десаи, в чиято компания бяха и други две бивши футболни звезди - Робер Пирес и Людовик Жули, освен за Стоичков, стана въпрос и за друга българска футболна легенда.

„Прочетох за Трифон Иванов. Стана ми мъчно, честно казано. Няколко пъти сме играли един срещу друг, беше много корав и страховит бранител“, добави носителят на КЕШ с Милан и Олимпик (Марсилия).

Нормално в събеседването Кирил Евтимов е засегнал и една от любимите си теми, а именно Емил Костадинов и "Парк де пренс", в чиито мач след гола на Коща ясно се вижда в кадър как Десаи се държи невярващо за главата. „О, Кирил, не ми напомняй за Костадинов. Дори сега ме побиха ледени тръпки“, с усмивка на уста заяви станалият впоследствие световен шампион с Франция универсален футболист.