Оставащите пет кръга до края на шампионата са решаващи не само за бъдещето на Локомотив (София) в “А” група, но и за 10 играчи на тима, чиито договори изтичат на 30 юни.
 
Така въпросните футболисти освен битка за оцеляване ще водят такава и за бъдещето си при “червено-черните”. Според запознати сред въпросните играчи са Даниел Пеев, Атанас Борносузов, Александър Дюлгеров, Мартин Димитров и Светослав Петров.
 
“Има десетина играчи, на които договорите им изтичат в края на сезона. Тогава ще седнем с Емил Велев и ще решим на кои ще разчита и на кои не. Всичко зависи от това дали ще останем в “А” група”, заяви изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков пред “Тема Спорт”.
 
“Набелязали сме играчи от България и класни чужденци. Но и този въпрос е зависим от битката за оцеляване. Още е рано да се каже. До един-два кръга ще видим дали ще се спасим. Досега можеше да сме го сторили, ако не бяхме допуснали толкова равенства. Вярвам, че можем да победим Берое”, допълни шефът на “железничарите”.