ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на националния отбор по футбол и четирикратен носител на приза Футболист на годината у нас Кирил Десподов призова за обединение сред феновете в името на България. Той пожела всички да подкрепят отбора и никога повече да не се повтарят грозните сцени от мача с Унгария в София (2:2).

„Надявам се да се успокои обстановката в националния отбор. Ние винаги даваме всичко от себе си. Нека оставим всички да работим и резултатите ще си покажат. Георги Иванов е спечелил на Конгреса, като е спечелил доверието на клубовете.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

За съжаление, последният лагер на България – всички знаем какви сцени имаше не на трибуните, а извън тях. Силно се надявам хората да се обединят и да започнат да ни подкрепят и нас. Да ни вярват, защото винаги съм си мислел – какво позитивно имаш от това да излезеш да плюеш, хейтиш? Тази негативна енергия се връща обратно. Аз това го вярвам. Знаете колко хейт съм понесъл последните 3 години. Играем всички за България, ние на терена, вие по трибуните. Трябва всички да сме заедно и да мачкаме напред.

Не ми се мисли да изравня Христо Стоичков по призове за Футболист на България (б.р. Камата има 5, Десподов 4), че не знам на какво ще ме направи. Това са огромни имена в българския футбол. Далеч съм много от тези имена, няма какво да се лъжем. Отборната работа за мен е на първо място. Може би бих отличил втората си награда, тя беше най-сладка. Но всяка една е сладка и всяка една награда е една благодарност за труда, който сме дали. Не е лесен животът на футболиста, много е лесно да гледате как сме облечени и какви коли караме. Ако влезеш в обувките на един футболист, много е трудно. Подкрепяйте футболистите, дръжте си българските футболисти, защото ние сме една нация и трябва да се подкрепяме“, заяви Кирил Десподов пред журналисти след церемонията Футболист на годината тази вечер.