Цеци Красимирова и Гонзо са скарани и от известно време не общуват. Източници на БЛИЦ съобщиха, че двамата си обърнали гръб, след като манекенката настояла да има дете от легендата на Левски. Георги Иванов обаче бил твърдо против, тъй като евентуална бременност на хубавицата ще разклати отново брака му. Той държал да поддържа само приятелски отношения с Цеци, а тя продължавала да мечтае за съвместен живот.
В края на февруари, когато “сините” не играха в първия пролетен кръг заради изваждането на Ботев от “А” група, двамата с Красимирова трябвало да пътуват за два дни до Гърция. Плановете им пропаднали заради избухналия скандал.
“Гонзо напоследък се е отдал на две неща – семейството си и Левски. Знаете, че е мъжкар. Сега голямата му цел е да извади отбора от кризата и да го закара на първото място в класирането”, твърдят приближени на Георги Иванов.
Наши източници съобщиха, че отскоро Цеци Красимирова си има ново гадже. Става въпрос за момче, което е с около десетина години по-младо от нея. Любовникът на манекенката живее в Люлин, а баща му е бивш главен архитект на София.