Децата от ДЮШ на Локомотив (Дряново) се представиха отлично на международния  детски турнир "Шампион на Шампионите", който се проведе в периода 23-27 август в град Златоград. Срещите се проведоха на градския стадион „Арена Златоград”. В турнира участие взеха 19 отбора в три възрастови групи.

Дряновските „Локомотивци” взеха участие с гарнитурата при набор 2007/2008 година, като премериха сили в група с 6 отбора , като мачовете се играха по системата всеки срещу всеки.

Воденият от треньора и директор на ДЮШ Пламен Обрешков отбор се представи отлично и зае второ място, като малко не им достигна, за да спечелаят и златните медали. Отборът направи изключително силно участие, като организаторите, съдиите и спортната общественост в Златоград не скриха впечатлението си от видяното на терена и извън него.

„Изключително съм доволен от играта и показаното на терена и извън него от моите възпитаници. Малшанс не ни достъгна да се окичим със златните медали, които смея да твърдя заслужавахме. Изиграхме 5 двубоя, в които вкарахме 26 гола и получихме само два . Изключително силно представяне на всички състезатели. Спазиха указанията и тактическата дисциплина играха като голям отбор със самочувствие и самоувереност. Радвам се че имахме възможнността да изиграем ползотворни срещи , да видим моментното състояние на отбора малко преди започването на първенството. Очаква ни дълъг и тежък сезон  и искам децата да са максимално подготвени . Много сме доволни от условията и организацията на турнира, изиграхме достатъчно срещи . радостен съм , че децата играха мъжки, показаха характер и заслужено обраха и всички призове на турнира”, коментира Обрешков.

С 16 отбелязани гола дряновският талант Теодор Тодоров стана най-резултатния състезател в историята на Детския Турнир „Шампион на Шампионите” и спечели отличието най-добър нападател и голмайстор на Турнира.

Кристиян Йорданов взе отличието за най-добър защитник .

Николай Иванов взе награда за най-полезен състезател. Ники спечели и още един приз - Вратар с най-малко допуснати гола в турнира.