Общо 9 играчи на ЦСКА са с травми и здравословни проблеми и създават притеснения на треньора Милен Радуканов преди столичното дерби със Славия в събота.
 
“Най-сложно е положението с Иван Бандаловски. Той има разкъсани мускулни влакна на стъпалото и може да отиде в Белград за 2 дни при сръбската лечителка Марияна. Крачунов е с болки в аддукторите и ще навлиза в ритъм с бегови упражнения. Костадин Стоянов има разтежение и бе освободен от тренировката. Дечев е с подут глезен, а Халилов има проблеми със стъпалото. Галчев и Караджов бяха болни. Янис Зику все още не е на 100% готов и започва бегови упражнения. Грегъри Нелсън е с аркада. Това са много проблеми в отбора”, заяви Радуканов.
 
Той призна, че е говорил само по телефона с Костадин Стоянов, който напусна националния отбор под претекст, че ще трябва да се възстановява от физическо и психическо натоварване. “С Костадин Стоянов споделихме няколко думи по телефона. Аз обаче обичам да говоря с хората на четири очи. Ще разговарям с него и ще имам повече яснота за състоянието му”, добави Радуканов.
 
От изброените футболисти обаче само Иван Бандаловски със сигурност пропуска мача срещу Славия. Очаква се Костадин Стоянов, Янис Зику и Борис Галчев да са на линия и да излязат титуляри срещу “белите”./БЛИЦ