Звездата на Англия Дейвид Бекъм ще направи завръщането си в националния отбор срещу България. Новината бе разпространена от таблоида “Сън”, който пише, че 35-годишният Дейвид иска отново да облече фланелката на “Трите лъва”. Полузащитникът на ЛА Галакси пропусна световното първенство заради контузия, но вярва, че има още какво да даде на тима и иска да участва в предстоящите европейски квалификации.

Според “Сън” Бекъм ще бъде готов за мача срещу България на 3 септември на “Уембли” и за гостуването в Швейцария четири дни по-късно.

Източник близък до Бекъм заявява: “Дейвид обича да играе за Англия и е оптимист, че ще бъде готов за квалификациите през септември”, пише още изданието.

В последните няколко дни медиите на Острова спрягат Бекъм за нов селекционер на Англия, но отново негов близък казва, че за сега Дейвид няма намерение да получава треньорски лиценз, а иска още да играе. Водещите издания предлагат вариант той да бъде играещ треньор, тъй като звездата има добре изградена репутация сред останалите в отбора./БЛИЦ