Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс покани колегата си от Лудогорец Ивайло Петев на базата на „карамелите“ - Финч Фарм. Треньорът на българския шампион заедно с помощника си Георги Дерменджиев днес ще имат възможност да разгледа тренировъчния център на английския клуб и да присъстват на заниманието на отбора. Както е известно, вчера Лудогорец и Евертън играха контрола, която завърши 1:1.

Веднага след срещата снощи Мойс и Петев разговаряха помежду си и тогава е дошла поканата от страна на шотландския мениджър на „карамелите“. Така Петев поема към Ливърпул, докато Лудогорец ще се насочи към Манчестър, съобщава пратеникът на "Гонг". Днес българите ще имат възможност да посетят „Олд Трафорд“, а след това да направят и бърз шопинг в Манчестър.

Добрите взаимотношения между Лудогорец и Евертън, които се създадоха около организирането на приятелския мач снощи могат да доведат и до бъдещо сътрудничество между двата клуба. Преди проверката хората от щаба на "карамелите" показаха, че са разузнали в детайли Лудогорец. Това било задължително в Англия преди организирането на контролен двубой. На работната среща вечерта преди мача президентът на Лудогорец Александър Александров е бил впечатлен от детайлите, които в Евертън знаят за клуба от Разград.