„Диема“ преговаря за излъчването на мачовете на ЦСКА и Левски по време на зимната им подготовка. Според „Тема Спорт“ телевизията има желание да изпрати екип в Испания, където до отразява контролите на „червените“. Такъв вероятно ще има и в Кипър, където „сините“ ще водят подготовка.

В случай, че „Диема“ се сдобие с правата за излъчване на проверките на ЦСКА и Левски, то картината от двубоите най-вероятно ще бъде излъчвана по двата платени канала - „Диема Спорт“ и „Диема Спорт 2“. Очаква се повече яснота да има през следващата седмица. Има вероятност контролите на „червените“ да се излъчват и на официалния клубен сайт.

На този етап ЦСКА има две обявени проверки за престоя си в Испания от 18 януари до 5 февруари. Едната е на 22 януари срещу Локомотив (Москва) от 17:00 часа, а другата е със същия начален час, но на 25 януари срещу Динамо (Киев). По принцип са предвидени пет контроли за тима на Стамен Белчев, като се водят преговори за другите противници. Не е изключено един от тях да бъде Базел.

Според предварително обявената от Левски програма в Кипър отборът на Елин Топузаков ще проведе пет проверки. За едната още се търси съперник, а другите са срещу румънския Виторул (20 януари), унгарския Уйпещ (29 януари), чешкия Теплице (5 февруари) и сръбския Партизан (8 февруари).

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига