Две дилеми има пред наставника на “Левски” Илиан Илиев преди предстоящия мач срещу Сараево за Лига Европа. На този етап голямата въпросителна пред треньора е кой да играе отляво на атаката. Двубоят е в четвъртък от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

В Линдабрун като титуляр започваше Симеон Райков, но пловдивчанинът не успя напълно да спечели доверието на треньорския щаб. Останалите алтернативи са Христо Йовов, който вече е загубил от бързината си, и Агиеманг Опоку. Последният също бе пробвай на този пост, но самият той обяви на ръководството, че винаги е играл като нападател и тази позиция му е непозната. Освен това неговият силен крак е десният, но въпреки това по време на подготовката в Австрия се запомни с няколко пробива, пише “7 дни спорт”.

Другата въпросителна е кой да играе като опорен халф като партньор на Владимир Гаджев. Вариантите са Иво Иванов да си партнира с Ромен Ели в центъра на защитата, а капитанът Ангелов да бъде в тандем с Гаджев. Или пък Роман Прохазка да започне на тази позиция, а Пелето да е в центъра на защитата с Ели, което на този етап е по-вероятно.

За върха на атаката колебания няма, където със сигурност ще започне играчът с №19 на гърба Базил де Карвальо. Новият стрелец на сините Жоао Силва ще седне на пейката до Илиан Илиев и може да се появи в течение на срещата.