Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Председателят на централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов обяви публично, че се оттегля от поста си. Това той заяви на днешната съвместна пресконференция на част от феновете на клуба и Инициативния комитет за възраждането на "червените", в който влиза и самият той.

Припомняме, преди по-малко от месец Димитър Ангелов сподели пред БЛИЦ решението си да се оттегли от централния фенклуб на "армейците", който оглавява от 1999 година.

"Не желая името ми да бъде спорно. Не искам да има хора, които спорят по темата "За" или "Против" мен. Трябва да има само ЦСКА. Това обаче не означава, че няма да съм част от друга организация и че няма да съм на стадиона", коментира Ангелов.

"Няма кой да ни спре, ние ще се борим до победата. Ще изметен "Титан" от лицето на България. Силни са, защото държавата им дава милиони. Аз по миризлив няма да стана и ще се боря до последната минута заради това, за което съм дошъл на "Армията". Пял съм песни, не съм забравил защо съм отишъл на стадиона.

Онзи, който е забравил защо е там, няма място. Няма да търпим "Титан", докато не изметем тази сган. Никой не им вярва. Те не направиха нищо друго освен да съсипят клуба и ценностите му. Всичко, което сме изгубили, е било на масите на преговорите. Ако сме едно цяло, няма сила, която да ни пребори - злото е отсреща – на офиса на булевард "България". Не съм шеф на фенклуба - казвам се Димитър Ангелов. Онзи от офиса от бул. "България" е дал по-малко, отколкото му е  дала държавата."