Един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов призна за финансови затруднения. В последните дни в Борисовата градина отново стана актуална темата с лиценза, който и тази година отново е висящ за “червените” заради милионите задължения. Самият Борисов призна преди няколко дни, че клубът има да дава на НАП над 2 милиона лева.

“Ние никога не сме разсрочвали задълженията си към НАП. Не знам защо тази тема за лиценза винаги се обсъжда когато дойде март месец. Лицензът не се издава от БФС, а от УЕФА и нашите документи винаги са били в перфектно състояние“, коментира Борисов.

“В ЦСКА няма пари, но винаги се оправяме по някакъв начин. Другите отбори видяхте, че цъфтят, разхождат ги, плащат си редовно и Лудогорец, и Литекс и “Левски”. Сигурно са по-богати от нас. Ние не може да издържаме така финансово. Общините ни дължат пари и когато имаме, тогава плащаме. Нашите футболисти ни разбират в тази насока. Може да предложите, на който искате от ЦСКА да си тръгне. Не вярвам някой да си тръгне, но предложете на даден футболист, който примерно не си е взимал заплатата за два месеца, може да остане в Либия”, допълни още босът на “армейците”.

“За двамата румънци ще бъде взето решение в самолета. Най-вероятно ще има заминаване към близка Румъния. Този въпрос не е към, мен. Те са ми подарък от Джовани Бекали. Подарък не се връща, но този трябва да се храни“, завърши шефът./БЛИЦ