Един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че в понеделник ще има заседание на Надзорния и Управителен съвет, на което ще бъде обсъдена оставката на старши треньора Любослав Пенев

"Получих оставката в плик. В понеделник ще се съберем Надзорният и Управителен съвет, за да обсъдим тази оставка. Може и да не я приемем", каза Димитър Борисов.

"Още на брифинга в понеделник той завърши с изречението, че отстраняването на деветимата футболисти е треньорско решение, но ръководството има последната дума и може да го отмени. Тези футболисти имат трудови договори, не може да ги лишаваме от правото на труд.

Това е един тим, не могат да бъдат наказани само 5 или 6, като в бара са били 20 души. Аз не съм следовател, не съм им искал обяснения. Бяха отстранени от тренировки. А ние можем да вземем решение какво ще им бъде наказанието, а то ще бъде парично и ще бъде за целия отбор”, сподели пред “Ринг” Димитър Борисов. 

„Няма алтернативи по въпроса с Любослав Пенев. Не мога да ви кажа нищо, докато не разговарям с него. Нямам представа защо не е разговарял с нас още в Базел, за това трябва да го питате него.”

"Имахме пълно доверие на Любослав Пенев и доказателство за това е, че не предприехме мерки спрямо него след тези четири поредни загуби. В последните дни станахме за смях на цяла Европа. Да не мислите, че на мен ми е приятно да кацаме в Базел и да виждам във вестниците им подигравателни заглавия и карта на уиски баровете в града", заяви Димитър Борисов./БЛИЦ