23-годишният нападател Владимир Каптиев, брат на известния Росен Каптиев, води подготовка с ЦСКА още от първия ден на лагера в Гърция. Владо се е качил инкогнито на автобуса на 14 януари по изрично настояване на собственика на “червените” Димитър Борисов.
 
БЛИЦ научи, че лично босът на ЦСКА е заповядал на треньора Милен Радуканов да вземе и да тества 23-годишния футболист. Първоначално наставникът не се съгласил, тъй като обяснил, че няма нужда от нападатели и то точно такъв като Каптиев. Димитър Борисов обаче бил повече от настоятелен и младият специалист нямало как да откаже.
 
“Каптиев е бил преди това за кратко в Академик (София). Борисов и шефът на “студентите” поддържат добри отношения. Двамата са се разбрали Каптиев да изкара проби в ЦСКА и ако всичко е наред, да подпише с “червените”, а те после да го преотстъпят на Академик”, поясниха източници на БЛИЦ.  
 
“Да, Владо е тук при нас в Ксанти. Но изрично ни предупредиха да си мълчим и да не казваме, че тренира с нашия отбор. Беше си нещо като малък екшън преди да потеглим към Гърция. Той се криеше от медиите, когато се качвахме на автобуса. Наложи се да изчакаме и последният журналист да си тръгне, след което Владо се качи. То обаче нямаше как да не се разчуе”, заявиха футболисти на ЦСКА от лагера в Гърция.

Владимир Каптиев игра за последно във втородивизионния Дунав. През есенния полусезон той вкара два гола с екипа на русенци.