Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов излязоха десетина минути преди края на мача с Рапид от стадион „Васил Левски”. “Червените” загубиха с 0:2 в групите на Лига Европа.

На въпрос дали ще бъде сменян Гьоре Йовановски, Димитър Борисов отвърна: „Само треньорът ли?!”. С това изказване босът от "Титан" намекна, че този път Йовановски може да бъде уволнен, а освен това може да има и още промени. Както е известно, македонецът бе оставен на треньорския пост след спешна сбирка на ръководството в понеделник.

"Не виждам ЦСКА да върви нагоре - точно обратното - от мач на мач отборът е все по-зле. Със сигурност ще има промени в отбора сега не мога да говоря самосиндикално, защото има борд", каза още Борисов.

Шефът допълни още: “Не знам защо феновете недоволстват срещу мен. Разбирам ги, естествено е, че ще са недоволни от класирането и играта, но не в мен е вината. Аз ли тренирам отбора? Каквото зависи от мен, става. Не мога да говоря повече. Готови сме да дадем отбора без пари, ако се намери човек, който да може да го издържа и да покрива разходите", завърши босът от "Титан"./БЛИЦ