Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов бе изключително щастлив след успеха с 3:1 над “Левски” на “Герена”.

“Аз съм най-щастливият човек съм в България в момента. Защото това не се е случвало от 1985 година. Бихме ги, както навремето се е случило. Вчера усетих, че ще бием “Левски”. Защото видях погледа на момчетата, тяхната увереност. Аз сънувах 5:1 в наша полза като резултат. Малко не ни достигна. Надявам се все така да са уверени моите момчета. Дано да направим силен пролетен полусезон. Смятам, че отборът е способен да продължи тази серия”, заяви Димитър Борисов пред “Гонг”.

“Има едни журналисти, които предсказваха, че ще паднем днес. Явно и медии и букмейкъри не разбират толкова много от футбол. Венци Стефанов го каза на вчерашната си пресконференция. Никога да не се тръгва с голяма кошница. Ние в ЦСКА вече не говорим за финанси. Всичко сме заскретили по тези въпроси. Можете да приемете, че ще са доволни футболистите ни. Ние сме гласували доверие на Милен Радуканов от много време. Дори да бяхме паднали нямаше да му се разклати стола”, допълни босът на “червените”.

“Аз бях на стадиона, но ме изгониха от сектора. Първото полувреме наистина бях на сектора, но ме изгониха. Това е първото дерби, което ЦСКА спечели без публика. Не ме интересува това защо се случи. Очаквам да има наказание за “Левски”. Ние миналата година ни отнеха три точки, хем бяхме гости”, завърши Борисов./БЛИЦ