ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев направи голям удар в часовете след градското дерби с Ботев, завършило при резултат 1:1.

Футболист №1 на България за 2019 и 2020 г. е големият победител в 21 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. 34-годишният нападател на „смърфовете“ първо правилно прогнозира, че Лацио ще вземе дербито на Рим (1:0), а след това позна точния резултат, с който Барселона ще победи Реал (Мадрид) в Ел Класико (2:1).

Така Митко Илиев спечели четири точки в играта, което е най-добрият резултат в 21 кръг. Силното му представяне изведе Локомотив (Пловдив) на шесто място в играта Звездна лига с 66 точки.

Капитанът на Пирин Александър Дюлгеров и вратарят на Хебър Петър Дебърлиев са другите двама участници, познали точния резултат от Ел Класико. Иван Дичевски от Спартак (Варна) пък е единственият, който предвиди крайния изход на дербито на Рим.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Както е известно, за познат точен резултат в играта се присъждат три точки, а за уцелен знак се дава една точка. Успехът на Байер (Леверкузен) с 2:1 над Байерн пък се оказа изненадващ за всички участници в Звездна лига и никой не успя да вземе актив от този мач.

Лидер в класирането на Звездна лига е ЦСКА, представян от знаменития вратар Георги Велинов, който е завоювал 76 точки до момента. Само на точка след това е Валери Божинов, който участва от името на Септември (София).

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 21-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!

КЛАСИРАНЕТО СЛЕД 21 КРЪГ