Българският национал Димитър Илиев каза след загубата от Франция с 0:3 на "Стад дьо Франс", че с такива мачове "лъвовете" могат само да израстват.

"Колкото и да е голяма разликата в класата, тази максима, че когато не вкарваш ти вкарват, може да стане реалност. Беше ясно, че ще се браним и ще чакаме ситуация. Можеше с голяма доза късмет да стигнем до позитивен резултат. Истината е, че сме на светлинни години от този отбор. Всеки даде максимума от себе си, но това е положението в момента. Те са основен фаворит за Евро 2020", коментира Димитър Илиев след мача.

"Напълно по нормален начин протече този мач. Смятам, че не са това възможностите на отбора. В много от ситуациите можеше да се запази топката, губим я в определени моменти. Това можем да отдадем на младия състав, момчета, които все още нямат много опит.  Това е бъдещето. С такива противници можеш само да израстваш. Със сигурност трябва да отбележим, че в много ситуации можеше да играем по-спокойно. Ако положението на Бирсент беше влязло, можеше да изтръгнем нещо. Дали е 1:0 или 3:0 за самочувствието има значение, но не трябва да се залъгваме - Франция е отбор от друго ниво", добави нападателят.