Нападателят на Локомотив (София) Димитър Илиев коментира победата над Нефтохимик с 3:0, която приближи столичния тим към спасението.

"На 90% сме си осигурили класирането, трябват ни още 2 или 3 победи. Играем добре, така че няма проблеми. Сега разликата с Черноморец е 10 точки, ако си спечелят мача с Пирин, ще станат 7. С всеки изминал мач опасността от изпадане е малка, но докато има такава, трябва да сме концентрирани и да играем така, както през първото полувреме. На 90% сме си осигурили класирането, трябват ни още 2 или 3 победи. Играем добре, така че няма проблеми, каза Илиев.

- Събраха се доста мачове, за 15 дни изиграхме 4-5 мача, така че е нормално да има натрупана умора, но при 3:0 не беше толкова наложително да се търсят още голове. Защото ни предстоят тежки мачове в Стара Загора, със Славия...Отбор, който води с 3:0, не може да играе така, както при 0:0. Има и натрупана умора, в България не сме свикнали на толкова сгъстен цикъл и на това отдавам това по-слабо второ полувреме."