Червената Библия "Това е ЦСКА" с автори легендите Димитър Пенев и Сашо Манов е един от подаръците за "армейските" фенове за 65-годишнината на клуба. Третото, преработено издание на книгата скоро ще се появи на пазара на английски език. Новината дойде по време на официалното отбелязване на празника във ВИП-залата на 31-кратния шампион на България.

На обедното парти в четвъртък Пената се отчете с поредна порция култови лафове. Той първо пробва да изреди всички наименования, които ЦСКА е носил през годините. После добави: "Децата от школата са тук, заедно с някой от тима през 48-а. Имат топки и крака, така че да не се оплакват. Освен това вместо на терени могат да ритат на тротоари".

Думата взе и изпълнителният директор Венци Живков. "Обещавам от името на собствениците, че ЦСКА ще бъде номер 1 в Европа, не само у нас. Трябваше за 65-годишнината да вземем титлата, но не би. Поканихме Стоичков и Стойчо Младенов - техен проблем си е, че не уважиха клуба", заяви шефът цитиран от “Стандарт”.

Най-запалените фенове на ЦСКА пък ще могат да си закупят колекционерски фланелки на тима. Те ще бъдат със специална бродерия и подпис на Димитър Пенев. На брой ще са само 65. Впечатление направи, че всички присъстващи легенди, босове и служители поздравиха сърдечно привърженика Лъчо. Момчето е в инвалидна количка, но не пропуска мач на ЦСКА.