Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев направи любопитно изказване след днешния жребий за осминафиналите за Купата на България. “Червените” гостуват на Чавдар (Етрополе). Именно в този град премиерът Бойко Борисов вчера откри няколко обекта и каза: “На ЦСКА най-много сме помогнали.” След което Борисов предупреди клуба от Борисовата градина да работи повече, а не “да приказват глупости”.

“Хубаво е, че наскоро премиерът беше в Етрополе. Ще бъдем напрегнати, защото той ни предупреждава вече два-три пъти. От друга страна сме радостни, на Стоичков школата е там”, каза Димитър Пенев веднага след жребия.

“Ще имаме трудности, по отношение как ще бъде климатът. Знаете, че това е балканско место. Надявам се да посрещнем и отидем в хубавия град, който вчера премиерът откри”, допълни Стратега от Мировяне.

Запитан дали двубоят срещу Чавдар Етрополе се явява мач между ЦСКА и ЦСКА Възраждане, Стратега отговори: “Това не ме засяга, това е на друга основа. Искам да играем по-добре. Да видим някой кадър от нашите юноши, които са там.”

“Искаме да сме в Европа във футбола. Нека се играе до 20-25 декември. А не да гледаме дали е замръзнало, дали има мъгла или дъжд. Извън клубовете има много млади футболисти, чужденци, които трябва да играят в тези мачове”, каза още Пенев.