Легендарният Димитър Пенев призна, че офертата на „Титан” към него е била той да стане старши треньор на ЦСКА вместо Адалберт Зафиров, който пое поста от Йоан Андоне.

„Дълго време никой не ме броеше за жив и изведнъж ми се обадиха и викат „Г-н Пенев, може ли да направим една среща веднага”. Казах им обаче, че мога да помагам, но не мога да си сложа емблемата „старши треньор”, защото няма как да нося пълната отговорност. Все пак не аз съм правил този състав, не аз съм водил тези футболисти”, обясни Стратега в интервю пред Канал 3.

Пенев от няколко дни е съветник на Адалберт Зафиров.

Стратега коментира думите на напусналия спортен директор Атанас Караиванов, който заяви, че ЦСКА е лудница и психодиспансер: „Пенев все още не е луд, така че нека Наско да знае”.

Чичо Митко призна, че заплатата му като част от селекционния съвет е 2500 лева, но е получил предложение от президента Димитър Борисов да получава допълнително средства вече и като съветник на Зафиров.

“Съжалявам, че трябва да говоря за финансови неща, но има забавяне на парите – става въпрос за две заплати и премията за победата срещу Сливен. До 2-3 дни се надявам една заплата и премията да бъде платена”, завърши Пената./БЛИЦ