Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев навършва 65 години днес. И на празника си Стратега бе на стадион “Българка армия”, където получи поздрави и почерпи близки и познати.

От ЦСКА връчиха специален поздравителен адрес на треньор номер 1 за 20-и век. Ето и текстът:

Скъпи г-н Пенев,

Честит юбилей! В този светъл за Вас, Вашите близки и приятели и всички червени сърца ден, приемете нашите най-сърдечни пожелания за дълголетие, семейно щастие и множество успехи на всички поприща.

Вашето име винаги е било, е и ще бъде неразделна част от историята на ПФК ЦСКА. Редица поколения любители на най-великата игра, продължават с трепет да си припомнят някои от най-паметните за българския футбол моменти, с Ваше участие.

Футболните успехи, постигнати от Вас като играч и треньор Ви отреждат челно място не само в аналите на българския, но и на европейския и световен футбол. Треньор № 1 на България за ХХ век, „най-успешният откривател на футболни таланти”, „фамозният Пенев” са само малка част от определенията, дадени за Вас през годините и олицетворяващи футболния Ви гений. Като си даваме сметка, че Вие сте фигура с институционално значение за най-успелия български клуб ЦСКА, се надяваме още дълги години заедно да се радваме на общите си успехи, постигнати в името на свещените четири букви.Уверени сме, че съвкупната българска спортна общественост, ще засвидетелства към Вас полагащото Ви се уважение на този светъл за Вас празник.

С най-искрени благопожелания
Изпълнителен директор /Венцислав Живков/