Нападателят на Макаби (Тел Авив) Димитър Рангелов ще излезе титуляр срещу Сърбия. Контролата е в сряда от 19,00 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Селекционерът Лотар Матеус даде пресконференция, на която обяви, че Рангелов има лека травма, но най-вероятно ще бъде в стартовата единадесеторка.

“За съжаление някой от футболистите са измъчвани от умора, други от дребни болежки. Рангелов има лека травма, но вероятно ще бъде титуляр. Мартин Петров и Чавдар Янков имат мускулни проблеми. В днешната тренировка ще бъдат пощадени от максимални натоварвания”, каза Матеус.

“Не ме интересува последната среща със Сърбия. Ще направим всичко възможно, за да постигнем победа. Сърбия пристигна без някои от футболистите, за които се надявахме, че ще играят. Това обаче ги превръща в още по-опасен отбор, защото сега имат много млади играчи. След последните неуспешни мачове ще опитат да интегрират някои от тях в тима. Сърбия се причислява към едни от най-добрите в Европа, след като има играчи от Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси и Борусия (Дортмунд). Надявам се утре да има достатъчно хора на стадиона, за да се чувстваме като домакини", каза още германецът./БЛИЦ