Старши треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев призна, че е бил изненадан от агресията в играта на Локомотив (Пд). Домакините победиха столичани с 2:1 в първи четвъртфинален мач за Купата на България. По този начин интригата за реванша на стадиона в „Надежда” остана жива.

"Не съм доволен, защото отстъпихме инициативата. Като резултат имаме още шансове, хубав турнирен резултат е, но това, че отстъпихме инициативата, не беше добре. Не беше нашата игра това, защото загубихме повечето единоборства. Искахме да водим играта и да задържим топката, да има повече скорост и да сме по-агресивни, но не се получи.

Не се получи играта, която искахме. Видимо отстъпихме в единоборствата и явно някои от футболистите бяха изненадани от агресията, не е лош турнирен резултат, но не очаквахме това, очаквахме повече да държим топката, да създадем пространства, скорост, достатъчно хора да има в атака, но днес не се получи. Това не е нашата игра. Очаквахме подобна игра, но не реагирахме по правилния начин. Първия мач винаги нещата по-трудно стават. Сега, последния мач дано не е повлиял, но реално това, което искахме, не се получи.”

Мачовете от първенството са малко по-различни, има и втори мач, добър турнирен резултат, не сме се отказали, но мачовете за първенството са различни. Колкото до съдийството...Ако имаше жълт картон за Делев, нямаше после да има такова лежане и претенции.

Отдавна казах, че отборът има нужда от офанзивни хора. С Емил Гъргоров ще има развитие в понеделник, или вторник. Като дойде, след това ще преценим. Засега не мога да ви кажа, много преговори се водят, срокове постоянно се удължават, сега последния срок е понеделник-вторник, така знам. Предполагам желанието му е да дойде, ако не се осъществи трансфер. Надявам се да има някакво развитие. Само Старокин е нов за момента. Мисля, че жълтата му карта не бе тук и затова не бе в отбора", каза Васев.



Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015