Новият треньор на Локомотив (София) Димитър Васев не бе доволен след равенството 1:1 с Черноморец. "Железничарите" изравниха в 92-ата минута.

"Изключително труден мач, играхме срещу много подреден отбор, който в последните мачове прогресира. Важността на мача оказа влияние, имаше контузии, теренът беше труден. Напрежението явно оказа влияние. Лошото е, че не съм ги броил, но не успяхме да реализираме добри положения. За голямо нещастие получихме гол, който ни накара да се стреснем. Накрая имахме и малко щастие. Напрежението е, че искаме да акцентираме в турнира за Купата, но и точките в първенството не са ни много. Черноморец е добър отбор, с достойнство. Дори и двата мача, които ги победихме, твърдя, че играха по-добре от нас", заяви Димитър Васев.

На въпрос за декларацията на Черноморец отпреди мача, Васев коментира: "Не им прави чест на хората, които я пускат. Това са игри извън футбола."

"Самите футболисти се чувстват, че не са добре, все още не сме се спасили от изпадане. С времето ще се оправят нещата, трябва ни спокойствие, а то ще дойде с точки. Мисля, че не играхме лошо. Да, леко предпазливо, но имахме и положения", завърши треньорът на Локомотив София.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ