Треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев запази спокойствие и оптимизъм преди реванша за Купата на България. Тимът падна днес от "Ботев" Пловдив като гост с 1:3, а реванвшът е на 23 април в София.

"Шансовете остават, въпросът е как ще изглеждаме на нашия терен. Трябва да вкараме ранен гол, за да може да търсим благополучен резултат. Имахме достатъчно смелост, но не разполагаме с офанзивни футболисти. Играхем малко по-затворено, за да търсим грешки на съперника и да играем на контраатака. Имахме и други положения, но не се възползвахме по най-добрия начин. Радвам се, че като желание изглеждахме добре", заяви Васев, който преди няколко дни смени Стефан Генов-Чечо.

"Имаме шансове, "Ботев" е с едни гърди напред, но на реванша, ако вкараме ранен гол, нищо не се знае. Съперникът разполага с много офанзивни футболисти, а ние играем, колкото ни позволят. Те обичат да държат повече топката, да атакуват. Докарали сме се до тук, играем полуфинал, трябва да сме глупаци, за да се откажем. Изключително важни обаче са и мачовете за първенството", допълни наставникът./БЛИЦ