След като цял месец новите треньори Диян Божилов и Анатоли Тонов водиха Чавдар (Бяла Слатина) на добра воля, най-после се стигна и до официалното подписване на техните договори с клуба.

Контрактите и на двамата са за по 1 година, информира сайтът на клуба от Западната "Б" група. Своя договор с клуба поднови и вторият помощник-треньор Светлин Савчев, който ще съчетава заниманията си в мъжкия тим с работата в ДЮШ на Чавдар.

Освен треньорите, договори с Чавдар подписаха и новите попълнения Мартин Симеонов от Литекс Академия, Евгени Коцев от Созопол, Дилян Колев от Сливен, Митко Красимиров от Видима-Раковски (Севлиево), Стефан Лачов от Светкавица (Търговище), както и преотстъпеният от Литекс за 6 месеца Емил Грозев.

Днес се очаква нов договор с Чавдар да подпише и вратарят Николай Младенов, чийто досегашен контракт вече изтече, както и още двама футболисти - защитникът Бисер Янчев, който идва от Торпедо 2004 (Борован) и халфът Венцислав Миленов от ОФК "Левски" 2007 (Левски).

За останалите двама нови футболисти, които водят подготовка с Чавдар - Гриша Иванов от Брестник (Пловдив) и Цветелин Цанков от Дунав (Селановци), ръководството ще реши до няколко дни дали да им бъдат предложени договори, като с по-големи шансове да остане е местният кадър Цветелин Цанков-Помпи.