Ботев (Враца) се подсилва с двама опитни футболисти. По българските терени се завръща Аласан Н`Диайе, познат от престоите си в Локомотив (Пловдив) и Берое. 29-годишният халф за последно игра в Судува (Литва). 

Защитникът Иван Иванов е другото ново попълнение на врачани. Опитният бивш бранител на Партизан и Базел, който стана футболист на България през 2013 година, преди дни разтрогна договора си с Етър и избра да продължи в Ботев. 

В първата тренировка на врачани се включиха няколко нови играчи - Владислав Узунов, Чавдар Ивайлов, Петко Ганев и дошлият на проби Мартин Михайлов. Към тима на Антони Здравков ще се присъедини и Давид Рибейро, който допреди дни беше собственост на Лудогорец. Нападателят игра под наем във Враца през есента, а сега остава в тима за постоянно.  

Подготовката на отбора ще протече на два етапа. Първият ще бъде на родна земя, а след това на 21 януари Здравков и футболистите му заминават за Турция, където ще се проведе и основната част, в която ще се изиграят и повечето контролни срещи.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020