Кандидат №1 за треньорския пост в ЦСКА Павел Дочев пристига тази вечер в София, а утре ще седне на масата за преговори с “червеното” ръководство, разбра БЛИЦ. Наши източници съобщиха имената и на другите двама специалисти, спрягани за “армейския” отбор. Единият е македонският наставник Гьоре Йовановски, който е ръководил местните Работнички Кометал, Милано (Куманово) и Металург (Скопие). Роденият през 1956 година Гьоре е избиран три пъти за треньор №1 на Македония, бил е начело и на турския Самсунспор. Йовановски е очакван в София в петък, когато с него също ще бъдат проведени разговори.

Третият вариант е швейцарецът Ролф Фрингер. 53-годишният спец в момента е начело на Люцерн, но договорът му изтича през лятото. Бил е начело на Щутгарт (където през 1995/96 е треньор на Балъков), Грасхопър, Аарау, гръцкия ПАОК (с помощник Петър Александров), както и на швейцарския национален отбор.
 
Фрингер обаче все още не е дал потвърждение дали е съгласен да преговаря с ЦСКА. За разлика от Павел Дочев и Гьоре Йовановски, които в четвъртък и в петък ще се видят с “армейските” босове.  

Очаква се най-късно в понеделник да се знае името на треньора, който ще застане начело на ЦСКА от лятото. БЛИЦ припомня, че Адалберт Зафиров със сигурност ще продължи да работи в Борисовата градина от следващия сезон като помощник-треньор.